Despre noi

Experiență de peste 22 de ani

Cu o experiență de peste 22 de ani în domeniul arhitecturii și certificării energetice, cu experiența, creativitatea și profesionalismul nostru, noi, firma S.C. GENERAL PROIECT 2000 S.R.L, suntem specializați în dezvoltarea de proiecte de arhitectură, rezistență și instalații pentru diferite tipuri de programe și diverse faze de proiectare – DTAC, DTPTH, DTDDE și vă putem oferi servicii complete de proiectare și consultanță în domeniul construcțiilor civile și industriale.

Activitatea firmei a început în anul 2000, întreaga activitate de proiectare fiind asistată de calculator.

Peste 200 de proiecte finalizate

Suntem specializați în proiectare de clădiri în funcție de nevoile fiecărui client stabilind strategii care să ne conducă la executarea integrală a fiecărui proiect sub cele mai bune standarde de calitate ale pieței.

Considerăm că valoarea, sfaturile și propunerile pe care le oferim constau în experiența obținută de-a lungul diverselor proiecte (+ 200)  pentru a ghida clientul în dobândirea a ceea ce este necesar.

Reușim să împăcăm cerințele acestuia cu posibilitățile lui investiționale, întotdeauna în strânsă colaborare, proiectând propuneri economice, funcționale, confortabile și realizăm cea mai mică cheltuială energetică prin utilizarea corectă a tehnologiei de mediu în dezvoltarea propunerii arhitecturale.

Generăm soluții creative, autentice și inovatoare, obținând rezultate care depășesc întotdeauna așteptările fiecărui client.

Servicii de consultanță și de proiectare

Oferim servicii de consultanță și proiectare și cu privire la reamenajarea locuințelor și a unor medii specifice, unde stabilim strategii de natură funcțională, structurală și de finisare care să permită modernizarea, punerea în valoare sau îmbunătățirea spațiilor. Intenția noastră este de a crea spații și volume personalizate, conform aspirațiilor clientului și stilului său de viață.

Clienții noștri apreciază posibilitatea de a-și personaliza propunerile în funcție de posibilitățile lor economice, reușind întotdeauna să crească valoarea proprietății lor, să vândă mai repede, să îmbunătățească spațialitatea și funcționalitatea spațiilor lor și, în principal, îmbunătățirea calității vieții tuturor locuitorilor săi.

Serviciul de certificare energetică

GENERAL PROIECT 2000 are o vastă experiență ( +1079 certificate energetice) și profesioniști cu înaltă calificare și în dezvoltarea activităților de consultanță în domeniul certificării energetice a clădirilor.

Furnizăm servicii de Certificare Energetică pentru clădirile nou construite, dar și servicii în vederea obținerii certificatelor de eficiență energetică pentru clădirile existente.

Aveți nevoie de serviciile noastre de consultanță, proiectare sau certificare energetică?

Scroll to Top